1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Parti İl Başkanı Köktaş: Babalar Ailenin Temel Direği
Ak Parti İl Başkanı Köktaş: Babalar Ailenin Temel Direği

Ak Parti İl Başkanı Köktaş: Babalar Ailenin Temel Direği

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Babalar Günü'nü kutladı. Ailenin toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürel değerlerin ve geleneklerin geleceğe aktarılmasının güvencesi olduğunu ifade eden Başkan Köktaş, "Ailenin temel direği olarak görülen babala.

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Babalar Günü'nü kutladı. Ailenin toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürel değerlerin ve geleneklerin geleceğe aktarılmasının güvencesi olduğunu ifade eden Başkan Köktaş, "Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir." dedi.

Babaların ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu saydığını ifade eden İl Başkanı Köktaş, "Babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak özveriyle çaba harcıyorlar. Bu bakımdan, babaların sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerinin hoş tutulması, babalarımıza karşı sevgi saygı ve vefa duygusunun bir gereğidir. Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın babalar gününü kutluyor, Ebedi hayata intikal eden babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.