1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Parti'li Bakır: Baba, Sağlıklı Nesil Yetişmesinde En Önemli Görevi Üstleniyor
Ak Partili Bakır: Baba, Sağlıklı Nesil Yetişmesinde En Önemli Görevi Üstleniyor

Ak Parti'li Bakır: Baba, Sağlıklı Nesil Yetişmesinde En Önemli Görevi Üstleniyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sağlıklı nesil yetişmesinde en önemli görevi babaların üstlendiklerini belirtti.

A+A-

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, sağlıklı nesil yetişmesinde en önemli görevi babaların üstlendiklerini belirtti.

Pelin Gündeş Bakır, Babalar Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Çocukları için hayatı boyunca fedakârlık yapan, ailenin temel direği olan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir zaman çocuklarından esirgemeyen babalarımız, sağlıklı nesillerin geleceğe güvenle yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş, aile ve toplum hayatımızın en önemli dayanakları olmuştur. Babalarımız, tecrübeleriyle hayatlarının her anında biz evlatlarına yol gösteren, bizlere önderlik eden, hayatın anlamını öğreterek bizlerin geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlayan, ailemizin hamisi ve koruyucusu olan en değerli varlıklarımızdır. Onlar, küçük yaşta kahramanımız, büyümeye başladığımızda ise kılavuzumuzdur. Babasız kalmak fırtınada limansız kalmak gibidir." dedi.

Ailesi için mutlu bir gelecek hazırlamak adına babaların gecesini gündüzüne katarak çalıştığına dikkat çeken Bakır, "Büyük emek sarf ederek çocuklarını yetiştiren, cefakâr ama her zaman güçlü olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü bir kez daha kutluyorum." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.