1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Akkuyu Ngs, Başarılı Öğrencileri Bisikletle Sevindirdi
Akkuyu Ngs, Başarılı Öğrencileri Bisikletle Sevindirdi

Akkuyu Ngs, Başarılı Öğrencileri Bisikletle Sevindirdi

Mersin Akkuyu NGS A.Ş, karne alan Büyükeceli İlköğretim Okulu öğrencilerini bisikletle ödüllendirildi.

A+A-

Mersin Akkuyu NGS A.Ş, karne alan Büyükeceli İlköğretim Okulu öğrencilerini bisikletle ödüllendirildi.

Akkuyu NGS yöneticileri ve çalışanları, 2012-2013 eğitim-öğretim dönemini bitiren Büyükeceli İlköğretim Okulu öğrencilerinin karne coşkusuna ortak oldu. Okulda eğitim gören 250 öğrenciye üzerinde Türk bayrağı bulunan tişört ve şapka dağıtan şirket yetkilileri, sınıflarını başarılı bir şekilde tamamlayarak ilk 3’e giren 34 öğrenciye de bisiklet hediye etti.

Okul bahçesinde toplanan öğrencilere bir konuşma yapan Akkuyu NGS A.Ş Mersin Bilgilendirme Merkezi Müdürü Faruk Uzel, şirket olarak sosyal projeleri hayata geçirmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Çocuklar en büyük başarıyı size hayat ve zaman verecektir. Burada öğretmenleri tarafından başarılı bulunan öğrencilerimizin başarısını ödüllendiriyoruz. Bisikletleri alan öğrencilerimizden ricamız lütfen beldede bulunan anayola çıkmasınlar. Ara yollarda dikkatli binsinler. Hepinize hayatta başarılar dilerim.’’ dedi.

Okul Müdürü Sadık Güleryüz ise her yıl karne törenlerinde okul olarak ufak tefek hediyeler verdiklerini belirterek, “Bu yıl beldemize nükleer santral yapacak olan Akkuyu NGS A.Ş. şirketi tarafından sağlanan bisikletleri hediye olarak veriyoruz. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gelecek yılda ödül alamayan öğrencilerimizde azimle çalışır ve daha iyi hediyeler alırlar.’’ ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri verildi. Özellikle birinci sınıf öğrencileri hediyeler karşısında büyük sevinç yaşarken, ilk denemelerini de burada yaptı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.