1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ansiad Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi
Ansiad Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi

Ansiad Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) 2012’de vergi rekortmeni olan üyelerini ödüllendirdi.

A+A-

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) 2012’de vergi rekortmeni olan üyelerini ödüllendirdi.

ANSİAD’ın 2013 faaliyet yılı 10. olağan toplantısı bir otelde yapıldı. Toplantıda, 2012’ında vergi rekortmeni olan ANSİAD üyeleri ödüllerini aldı. Vergi sıralamasında ilk 100’e giren üyelerine ödül vererek başarılarını takdir etmeyi amaçladıklarını belirten ANSİAD Başkanı Ali Eroğlu, iş dünyasının vergi reformu beklediğini söyledi. Bir ülkenin sürdürülebilir büyümesinin, sosyal adaletin sağlanmasının adaletli bir vergi sisteminden ve işadamları başta olmak üzere herkesin vergi sorumluluğuna sahip olmasından geçtiğini dile getiren Eroğlu, "ANSİAD sosyal sorumluluğa ve ticaret ahlakına önem veren başarılı, örnek girişimciler topluluğu olarak vergi sorumluluğu konusunda da öncü rol oynamaktadır. 15 üyemizin kurumlar vergisinde, 4 üyemizin gelir vergisinde, 3 üyemizin gayrimenkul sermaye iradı gelir vergisinde ilk yüz rekortmen arasında olmasından gurur duyuyoruz.” diye konuştu.

Şevket Altındal, Akın Akay Akıncı Gelir Vergisi, İbrahim Şencan ile Ramazan Atılgan gayri menkul sermaye iradında, Ali Eroğlu, Mehmet Cadıl, Mehmet Ülger, Burak Gönen, Atıl Pekşen, Turan Mecikoğlu, Dr. Savaş Titiz, Prof. Dr. Emre Köse, Ali Bıdı, Dr, Tülin Özkan ve Dr. Cemal Özkan, Mehmet Yüksel, Mehmet Semih Söylemez ve Atilla Akay Kurumlar Vergisi'nde ilk 100 içinde yer aldıkları için ödüllendirildi.

Törenin ardından ‘Fütürist Bakışla Hiper Trendler’ konulu sunum yapan Ufuk Tarhan, 'pırıl pırıl bir cazibe merkezi olan' Türkiye’de yaşanan gerginliklerin son bulması halinde ülkenin 10 sene sonra dünyada belirleyici noktaya ulaşacak lider bir ülke olabileceğini söyledi.
CİHAN

ANSİAD vergi rekortmeni üyelerini ödüllendirdi

ANSİAD vergi rekortmeni üyelerini ödüllendirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.