1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Arda Turan Sinem Kobal'i çabuk unuttu
Arda Turan Sinem Kobali çabuk unuttu

Arda Turan Sinem Kobal'i çabuk unuttu

İspanya'nın Atletico Madrid takımında oynayan milli futbolcu, tatil için geldiği İstanbul'un altını üstüne getirdi!

A+A-

Arda Turan ilk olarak hissedarı olduğu takı ve aksesuar sitesi lidyana.com'un yılbaşı yemeğine katıldı. Akaretler Kalamata Meyhane'de çalışanlarıyla yemek yiyen Turan'ın keyfi oldukça yerindeydi..

Eski Sinem Kobal'ın adının Galatasaraylı arkadaşı Burak Yılmaz ile anılmasıyla ilgili haberlere yorum yapmaktan kaçınan Turan "Artık bu konularla ve magazinle uğraşmak istemiyorum" dedi.

Burak Yılmaz'ın twitter'dan yaptığı, "Arda Turan ve Sinem Kobal benim kardeşimdi.. Ayıptır, terbiyesizliktir" sözlerine Turan, "Burak zaten çok güzel söylemiş gollerinden sonra... Biz üçümüz zaten yıllarca birlikteydik kardeş gibi. Artık aklım almıyor. Bana bir şey sormayın" sözleriyle gazetecilere sitem etti.

Milli Yıldız, genç kız hayranlarının yoğun ilgisi üzerine hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Turan'ın ikinci adresi ise, Cihangir'deki Mono adlı mekan oldu. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le mekanda eğlenen Arda Turan'a bir ara oyuncu Sermiyan Midyat da eşlik etti!

Mekan çıkışında soruları yanıt vermeyip, ağzına kilit vuran futbolcu "Sürekli beni çekiyorsunuz" diyerek espri yapmaktan ise geri kalmadı.

Oğulcan Engin ise, Turan'ın sözlerine "Ben şöhret değilim. Şöhret Arda Turan onu çekin!" diyerek, karşılık verdi. Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.