1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. “class 1” Türkiye Etabının İlk Gün Kazananları Belli Oldu
“class 1” Türkiye Etabının İlk Gün Kazananları Belli Oldu

“class 1” Türkiye Etabının İlk Gün Kazananları Belli Oldu

Denizlerin Formula 1’i olarak anılan 2013 Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası’nın bugün yapılan Pendik Marintürk İstanbul City Port’ta gerçekleşen ilk yarışları tamamlandı.

A+A-

Denizlerin Formula 1’i olarak anılan 2013 Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası’nın bugün yapılan Pendik Marintürk İstanbul City Port’ta gerçekleşen ilk yarışları tamamlandı. Avusturya ekibi Hub Team birinci olurken, Zabo – Işıklar Takımı’nda yarışan Uğur Işık 2. oldu.

Çin’de geçirdikleri kazanın ardından Türkiye yarışlarına yenilenen tekneleriyle katılan Zabo – Işıklar Takımı yarışmanın ilk gününü 2. olarak tamamladı.

Oldukça çekişmeli geçen ve heyecanlı anlara tanıklık eden yarışta Victory Team’in (Birleşik Arap Emirlikleri) spin atmasından dolayı 2. kez start verildi. Buna göre yarışın sonunda, dün sıralama turunda 2. olan Hub Team (Avusturya) bugünkü yarışta 1., Uğur Işık’ın yarıştığı Zabo – Işıklar Takımı 2. ve İtalya 8 Fendi Racing Takımı 3. oldu.

İlk günün kazananları renkli bir ödül töreni ile kupalarına kavuştu. Birincilik ödülünü Class 1 Başkanı Nicolo di San Germano, ikincilik ödülünü Greenpark Genel Müdürü Dilaver Doğru, üçüncülük ödülünü ise Marintürk Marina Müdürü Gonca Uygun ve Kurumsal İletişim Müdürü Ömer Faruk Erten verdi. Yarın 15.30’da yapılacak ikinci yarışın ardından Türkiye etabı sona erecek.

Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası 2013 yarışlarına Avusturya, İtalya, Norveç, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Amerika gibi ülkelerden dünyanın en iyi pilotları katılıyor.

Çin’de başlayan ve 2. etabı Türkiye’de gerçekleşen Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası 2013 yarışları Como Gölü ve Dubai ile devam ederek, 5 – 6 Aralık tarihlerinde Abu Dhabi’de son bulacak.

Yarının programı ise şöyle:
10.30 - 12.30 Class 1 Antrenman
15.30 - 16.15 Class 1 Yarışı
16.35 Ödül töreni
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.