1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Demirci, Afrikalı Öğrencileri Bağrına Bastı
Demirci, Afrikalı Öğrencileri Bağrına Bastı

Demirci, Afrikalı Öğrencileri Bağrına Bastı

İzmir Gediz Üniversitesi'nde eğitim gören Afrikalı öğrenciler Sultanlar AŞ'nin davetlisi olarak bir haftalığına Manisa'nın Demirci ilçesine geldi.

A+A-

İzmir Gediz Üniversitesi'nde eğitim gören Afrikalı öğrenciler Sultanlar AŞ'nin davetlisi olarak bir haftalığına Manisa'nın Demirci ilçesine geldi. Kenya, Tanzanya, Somali ve Bangladeşli öğrencilerden oluşan Gedizli öğrenciler; bilgisayar mühendisliği, mimarlık, uluslararası ilişkiler gibi bölümlerde okuyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü, 75. Yıl Eğitim Kurumları'nı ve Demirci esnafını ziyaret eden öğrenciler yoğun ilgiden zaman zaman sıkıldı.

Öğrencileri iş yerinde misafir eden Demirci Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ramiz Argun,’’ Afrikalı öğrencilerin ülkemize gelip eğitim görmesi ve ilçemizi ziyaret etmesi bizi memnun etti. Eğitimlerinin ardından ülkelerine gittiklerinde ülkemizin gönül elçileri olacaklar. Dünya barışı adına bu eğitim faaliyetleri çok önemsiyorum ‘’ dedi. İlçedeki halı fabrikalarını da ziyaret eden öğrenciler Demirci halısıyla ilgili bilgi aldı. İlçenin meyve bahçelerini gezen öğrenciler kiraz ve kayısıyı ilk defa dalında gördüklerini söyledi. CİHAN

Demirci, Afrikalı öğrencileri bağrına bastı

Demirci, Afrikalı öğrencileri bağrına bastı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.