1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Başsavcılıktan açıklama
Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Başsavcılıktan açıklama

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Başsavcılıktan açıklama

Fenomen Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandı. Son olarak cezaevinde kendini yaralayan ve psikolojik tedavi gören Dilan Polat ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

A+A-

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Açıklama Geldi

BEYAZ TV Magazin yorumcusu Bircan Bali'nin "Dilan Polat 2 aydır cezaevinde değil" sözleri üzerine soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yaptı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte MASAK incelemesine takıldı. Lüks yaşantısı, gösterişli hayatı ve pahalı otomobilleri ile gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın "Günde 750 bin TL harcıyorum" sözleri sonrası hakkında soruşturma başlatıldı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından gözaltına alınan Polat çifti, tutuklandı. Son dönemde cezaevinde kendini yaralayan Dilan Polat'ın tedavisi sonrası yeniden cezaevine götürülmesiyle yine yeni iddialar ortaya atıldı.

İKİ AYDIR CEZAEVİNDE DEĞİL... ÇOCUKLARIYLA GÖRÜŞÜYOR...

Bircan Bali, yayında Dilan Polat'ın iki aydır cezaevinde bulunmadığı ve çocuklarıyla görüştüğü iddiasını ortaya attı!

BAŞSAVCILIK'TAN İDDİALAR HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ

Bali'nin bu iddiaları sonrası Polatlar soruşturmasını yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Söz konusu iddiaların asılsız olduğunu belirtilerek Bircan Bali hakkında "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı./SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.