1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eğitimciler Bahar Şenliği'nde Buluştu
Eğitimciler Bahar Şenliğinde Buluştu

Eğitimciler Bahar Şenliği'nde Buluştu

Eğitim Bir Sen Adana Kozan İlçe Temsilciliği tarafından 5. geleneksel bahar şenliği düzenlendi.

A+A-

Eğitim Bir Sen Adana Kozan İlçe Temsilciliği tarafından 5. geleneksel bahar şenliği düzenlendi.

Dağılcak Kır Gazinosu yanında bulunan piknik alanında düzenlenen şenlik, Eğitim Bir Sen Kozan İlçe Başkanı Ahmet Sönmez’in selamlama konuşması ile başladı. Sönmez, “Eğitim Bir Sen ailesinin ne kadar güçlü bir aile olduğunu bu etkinliğimize katılarak gösterdiniz. Sendikamız hızla büyüyor, çok kısa zamanda 650 bin olan üyesini 707 bin rakamına kadar çıkarmıştır. İlçemizde 506 üyeye ulaştık. Şuan yetkili sendika olmamız için üyelerimizden destek bekliyoruz. Sendika olarak ilçemizde çeşitli noktalarda etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Programımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Eğitim Bir Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, “Daha önceki yıllarda burada bir organizasyon olmuştu. Ama buraya uzun süre sonra yeniden geldim. Kır gazinosu gerçekten çok güzel olmuş. Buraya geldiğimde bu mekan kimin eseri dedim. Belediye Başkanının dediler. Gerçekten tebrik ediyorum. Bugün bu gazinonun açılışını bu etkinlikle bizler yapmış olduk. Eğitim Bir Sen1992 yılında kuruldu. 21. yılımızı kutladık. Eğitim Bir Sen Sendikası olarak zalime karşı mazlumun yanında olduğumuz yolu takip ediyoruz. 2012 yılında toplu sözleşme yasası çıktı ve arkasından toplu sözleşme masası geldi. Bu toplu sözleşme masasında büyük kazanımlar elde edildi. Geçen yıl Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile problemimiz olmuştu. Aslında kendisi iyi bir insan ve yapmış olduğu çalışmalar çok güzel ama bu güzelliklerin hiçbirini de ön plana çıkaramadı. Sayın Bakanı en fazla eleştiren Adana şubemiz oldu. Şuan yeni bir Milli Eğitim Bakanımız geldi. İnşallah bundan sonra o tür sıkıntıları bir daha yaşamayız. Mart ayında 16 bin 500, nisan da 21 bin 600 yeni üye yapıldı. Genel itibarı ile 251 bin üyemiz oldu. Bizleri yetkili sendika yapan siz değerli üyelerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Burada Dağılcak Mesire alanını bünyemize kazandırdık. Yine Dağılcak Kır Gazinomuzu da restore ediyoruz. Önümüzdeki hafta düğün olacak burada. Yine çay bahçemiz de yapıldı. Eğitim Bir Sen ailesini birlik ve beraberliklerinden dolayı kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğinizi daim eylesin diyor programınızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik, Kozan Belediyesi tarafından sunulan sıcak çorba ikramı, Kozan İlahi Semazen Grubu'nun ney dinletisi ve yemek ikramı ile gün boyunca devam etti. CİHAN

Eğitimciler Bahar Şenliği'nde buluştu

Eğitimciler Bahar Şenliği'nde buluştu

Eğitimciler Bahar Şenliği'nde buluştu

Eğitimciler Bahar Şenliği'nde buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.