1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan, Hatay Halk Buluşması programında konuştu!
Erdoğan, Hatay Halk Buluşması programında konuştu!

Erdoğan, Hatay Halk Buluşması programında konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay Halk Buluşması programında konuştu.

A+A-

İŞTE CUMHURBAŞKANI Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Buradan sizlerin vasıtası ile Hatay'ın tüm ilçe ve mahallerindeki vatandaşlarıma selamlarımı gönderiyorum. Tüm vatandaşlarıma 14 Mayıs seçimleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. İstikbalinize iradenize sahip çıktınız. Koltuk sevdalılarına prim vermediniz. Kürt Türk Nusayri diye bölmeye çalışan fitne tüccarlarının oyununa gelmediniz.

14 Mayıs'ta kararını Cumhur ittifakı'ndan yana kullanan, diğer partilerden yana da kullanan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı iletiyorum. Bizim için sizin oyunuzu almak önemlidir. Elbette sizin teveccühünüze sahip olmak önemlidir. Tercihini demokratik yollarla göstermesi daha da önemlidir. Sandıktan çıkan iradenin başımızın üzerinde yeri vardır. Şu anda buradaki kardeşlerimizin sayısı 30 bin. 40 yıllık siyasi hayatımızda millet ile inatlaşanlardan olmadık.

Hataylı kardeşlerim burada toplandığına göre kalpten kalbe yol var. Millete tepeden bakanlardan olmadık. İnsanımızı tahkir etmedik, birleştirenlerden, kucaklaştıranlardan yana olduk. CHP genel başkanı ve onun ardından gidenler gibi milleti suçlamıyoruz. Kimseyi tercihlerinden ötürü aşağılamıyoruz. Hele hele depremde yakınlarını kaybetmiş kardeşlerimize ayrımcılık yapmak, onları kaldığı yerden kapı dıları etmek aklımızın köşesinden geçmez. Ülkeye ve millete hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Kabahati seçmende aramak yerine kendimizi sorguluyoruz. Nerede kusurumuz varsa onu düzeltmeye çalışıyoruz.

28'nde sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Hep beraber nasıl bugüne geldiysek yine beraber yürüyeceğimize inanıyorum. Gönüller kazanmak için koşturacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.