1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erzin'de Liseli Öğrencilerin Şiir Dinletisi Yoğun İlgi Gördü
Erzinde Liseli Öğrencilerin Şiir Dinletisi Yoğun İlgi Gördü

Erzin'de Liseli Öğrencilerin Şiir Dinletisi Yoğun İlgi Gördü

Hatay'ın Erzin İlçesinde Yeşilkent Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen ‘'Bir Bahar Akşamı’' isimli şiir dinletisi yoğun ilgi gördü.

A+A-

Hatay'ın Erzin İlçesinde Yeşilkent Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen ‘'Bir Bahar Akşamı’' isimli şiir dinletisi yoğun ilgi gördü. Öğrencilerinin birbirinden güzel şiirleri seslendirdikleri programda davetliler duygulu anlar yaşadı. Müzik eşliğinde şiirlerini okuyan öğrenciler, davetlilere şiir dolu bir gece yaşattı.

Yeşilkent Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu sene dokuzuncusu düzenlenen ‘’Bir Bahar Akşamı’’ şiir dinletisi okulun konferans salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda öğrencilerin okuduğu güzel şiirler salondaki davetlileri duygulandırdı.

Her seferinde ilçede görev yapan bir yetkili adına düzenlenen şiir dinletisi bu yıl ilçe Kaymakamı İskender Yönden adına düzenlendi. Sunuculuğu okulun edebiyat öğretmeni Asım Aköz’ün yaptığı geceye Kaymakam İskender Yönden, Milli Eğitim Müdürü Kazım Sağıroğlu, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenci ve velileri katıldı.

Böyle bir gecenin kendi adına düzenlenmesinden dolayı çok duygulandığını ifade eden Kaymakam İskender Yönden, okunan şiirlerin Türk edebiyatında büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Yönden "Öğrencilerimizi kutluyorum gerçekten hepsi de şiirleri çok güzel okudular. Bu vesile ile okul yöneticilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi. CİHAN

Erzin'de liseli öğrencilerin şiir dinletisi yoğun ilgi gördü

Erzin'de liseli öğrencilerin şiir dinletisi yoğun ilgi gördü

Erzin'de liseli öğrencilerin şiir dinletisi yoğun ilgi gördü

Erzin'de liseli öğrencilerin şiir dinletisi yoğun ilgi gördü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.