1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ev Hanımları İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Açtı
Ev Hanımları İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Açtı

Ev Hanımları İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Açtı

Çorum Armoni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kentte bulunan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

A+A-

Çorum Armoni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından kentte bulunan ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı. Gazi caddesi üzerinde eski tekel binasında açılan kermeste ev hanımların el emeği göz nuru işlemeler yer alıyor.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Armoni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Çoban, hayırseverlerin kermese büyük destek verdiğini belirtti.
Çorumlu ev hanımları tarafından zaman zaman düzenlenen ve geleneksel hale gelen bir kermes olduğunu ifade eden Çoban, "Biz bu kermeslerimizi geleneksel hale getirdik. Yılın farklı dönemlerinde Çorum’da bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için farklı faaliyetler düzenliyoruz. Bu faaliyetlerimizin başında da kermesimiz geliyor. Farklı şehirlerden ilimize gelen ve okuma imkanı olmayan öğrencilerimize ulaşıyor ve onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz." dedi.

Bir anlamda farklı tat ve kültürlerin kermeste bir araya geldiğine değinen Huriye Çoban, gönüllü ev hanımlarının yapılan faaliyetlerde büyük bir fedakarlık gösterdiklerini dile getirdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.