1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Expo Gönüllülerine Yönelik Eğitimler Başladı
Expo Gönüllülerine Yönelik Eğitimler Başladı

Expo Gönüllülerine Yönelik Eğitimler Başladı

Antalya'da EXPO 2016 Antalya gönüllülerine, gruplar halinde eğitim veriliyor. Dünyada 162 yıldır düzenlenen ve Türkiye’nin ilk defa üstlendiği EXPO’ya vatandaşların desteği de her geçen artıyor.

A+A-

Antalya'da EXPO 2016 Antalya gönüllülerine, gruplar halinde eğitim veriliyor.

Dünyada 162 yıldır düzenlenen ve Türkiye’nin ilk defa üstlendiği EXPO’ya vatandaşların desteği de her geçen artıyor. Expo 2016 Antalya kapsamında görev üstlenecek gönüllülere, Akdeniz Üniversitesi kampüsü içerisindeki EXPO 2016 Antalya Ofisi’nde, iki günlük eğitim veriliyor. 10-15 kişilik guruplar halinde bir araya gelen EXPO gönüllülerine, EXPO’lar, EXPO’ların ülkeye katkıları, gönüllülüğün ne demek olduğu ve gönüllülerin üstlenmesi gereken görevler, iletişim becerisi, takım çalışması, kriz ve çalışma yönetimi konularında farkındalık artırıcı eğitimler veriliyor.

EXPO 2016 Antalya Ajansı İnsan Kaynakları Direktörlüğü uzmanı tarafından verilen eğitimlerde gönüllüler hem eğleniyor, hem öğreniyor. EXPO'lar ticari bir faaliyet olmadığı, bölgesel kalkınma ve ülke tanıtımını amaçladığı için gönüllüler organizasyona büyük katkı sağlıyor. EXPO 2016 Antalya’ya destek vermek için bir araya gelen gönüllüler, 6 ay sürecek bu büyük organizasyon için ellerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirtti. İki gün sürecek eğitimler sonunda EXPO gönüllülerine sertifika verilecek.


CİHAN

EXPO gönüllülerine yönelik eğitimler başladı

EXPO gönüllülerine yönelik eğitimler başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.