1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Final yapıyor: Düşük reytingler 'Kirli Sepeti’nin sonunu getirdi
Final yapıyor: Düşük reytingler 'Kirli Sepeti’nin sonunu getirdi

Final yapıyor: Düşük reytingler 'Kirli Sepeti’nin sonunu getirdi

Kirli Sepeti dizisi, düşük reytingler nedeniyle 40. bölümüyle final yapacak. İkinci sezonda yenilenen kadrosu ve hikâyesine rağmen beklenen ilgiyi göremeyen dizi, bu hafta son kez izleyiciyle buluşacak.

A+A-

Geçen sezon finale gideceği belirtilen dizi, yurt dışı satışlarının da etkisiyle projeye bir şans daha verilmesiyle yoluna devam etmişti. Kadrosu ve hikâyesi yenilenen dizi, ikinci sezona daha iddialı bir giriş yapmıştı..

Ancak, ikinci sezonda beklenen reyting sonuçlarına ulaşılamaması nedeniyle final kararı alındı. MedYapım imzası taşıyan "Kirli Sepeti," bu hafta yayınlanacak olan 40. bölümüyle ekrana veda edecek!

KİRLİ SEPETİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İstanbul'un zengin semtlerinden birinde, butik bir sitede yaşayan hizmetliler ile onların patronları arasındaki karmaşık ilişkilere odaklanan "Kirli Sepeti," bu iki grup arasındaki büyük uçurumu gözler önüne seriyor. Dizi, aşk, sırlar ve yalanlarla dolu bir dünyada, zorluklar karşısında kenetlenen üç kadının hikayesini anlatıyor. İzleyicilere hem duygusal anlar hem de mizahi sahneler sunarak etkileyici bir drama yaratıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.