1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Futsal Turnuvası Sona Erdi
Futsal Turnuvası Sona Erdi

Futsal Turnuvası Sona Erdi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gazeteciler Platformunun organize ettiği 5. Geleneksel Futsal Bahar Turnuvası (FUTSAL), sona erdi.

A+A-

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Gazeteciler Platformunun organize ettiği 5. Geleneksel Futsal Bahar Turnuvası (FUTSAL), sona erdi.

45 gün süren maçların ardından finale adını yazdıran Başerlerspor ve Sis Grupspor arasında oynanan maç, büyük heyecana sahne oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı müsabakada bitiş düdüğüyle gülen taraf 5-3’lük skorla Sis Grupspor oldu. Yeni Mahalle Behiç Çelik Spor Salonu’nda 45 gündür devam eden, 8 grupta 40 takımın mücadele ettiği turnuvada çekişmeli sahneler yaşandı.

Turnuvada dereceye girenlerin ödülleri Vali Ali Kolat tarafından verildi. Birinci olan Sis Grupspor’a 10 adet küçük altın, kupa ve madalya verildi. İkinci olan Başerler Spor’a da kupa ve madalya verildi. Üçüncü olan Milli Eğitim Spor ve dördüncü olan İl Özel İdare Spor’a da kupa ve madalyaları verildi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Kolat, bu tür etkinliklerin spora ve futbola büyük katkı sağladığını söyledi.

İnsanın toplum kurallarına uygun olarak yaşayabilmesi, iyi ilişkiler kurabilmesi, sağlıklı ve dürüst davranabilmesi, düşünce gelişiminin yanında, bedensel ve ruhsal gelişimine de bağlıdır. Turnuvaya katılanlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Basın Platformu Sözcüsü ve Pusula Gazetesi Sahibi Mehmet Altundağ, 45 gün devam eden turnuvanın birlik ve beraberliği güçlendirdiğini söyledi.

Herkesin mutlaka spor yapması tavsiyesinde bulunan Attundağ, sporun faydalarını şu şekilde açıkladı:

“Bedensel yönden sağlıklı olan insan biz duygusunu geliştirerek, takım ruhunu ve kendine güvenini kazanmış, milli ve manevi amaçların niteliklerini taşıyan, küçüklerini seven ve koruyan, büyüklerine saygılı, vatanını ve milletini seven; başta Atatürk olmak üzere Türk büyüklerini kendine örnek alan, davranışlarını kontrol edebilen, doğru, temiz, düzenli, öz güveni, disiplin, özgür zamanlarını yararlı ve zevkli çalışmalarla değerlendirebilen birer vatandaş olarak yetişmelerinin gerektirdiği her türlü organize fiziksel faaliyetler spor ile gerçekleşir.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.