1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Galatasaraylı Pasör İnegöl Belediyespor’da
Galatasaraylı Pasör İnegöl Belediyespor’da

Galatasaraylı Pasör İnegöl Belediyespor’da

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne yükselen İnegöl Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’ne yükselen İnegöl Belediyespor transfer çalışmalarını sürdürüyor. İnegöl Belediyespor Galatasaray’da forma giyen Pasör Caner Pekşen’le sözleşme imzaladı. 6 yıl 1. lig ekiplerinden Galatasaray’da forma giyen ve 12 kez milli olan 26 yaşında ve 1.85 boyundaki Caner Pekşen, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen törenle kendisini İnegöl Belediyespor’a 1 yıllığına bağlayan imzayı attı.

İmza töreninde konuşan Belediyespor transfer komitesi üyesi Nuhi Solak, “1. Lig tecrübesi olan, 12 kez milli formayı giymiş, Caner Pekşen kardeşimizle anlaşmaya vararak renklerimize bağladık. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Caner Pekşen 6 yıl Galatasaray’da forma giymiş,deneyimi olan, voleybola Samsun DSİ’de başlayan, sonrasında Trabzon Fatih Devlet Hastanesi takımında forma giyen bir sporcu. 2009 yılında Galatasaray’a transfer olan pasörümüz bugün kendisini İnegöl Belediyespor'a bağlayan imzayıatıyor.” dedi.

Transferle alakalı çalışmalarının sürdüğünü ve birkaç oyuncuyla daha görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Solak, “İkisi yabancı ve ikisi de yerli olmak üzere 4 transfer daha yapacağız. Belli bir aşamaya geldik inşallah en kısa zamanda bunları da sonuçlandırıp İnegöl halkı ve voleybol camiası ile bunları da paylaşacağız.” diye konuştu.

Caner Pekşen’i İnegöl Belediyespor'a kazandırdığımız için çok mutluyuz. Kendisine başarılar diliyorum.” diyen Solak, “İnşallah hayırlı ve başarılı bir sezon geçiririz.” dedi.

İnegöl Belediyespor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Pekşen ise “Burada güzel bir şekilde karşılandım. İnegöl’e ilk gelişim. Galatasaray gibi bir kulüpten sonra İnegöl Belediyespor’da oynayacağımdan dolayı çok mutluyum. Hedefleri olan bir takım ve ben de çıkış yakalamak istiyorum. İnegöl Belediyespor bu sene 1. Lig'e çıktı. Ben de burada kendimi evimde gibi hissedeceğim. Takımım için elimden geleni fazlasıyla yapacağım, İnşallah hepimiz hayırlı bir sezon geçiririz.” diye konuştu.
CİHAN

Galatasaraylı pasör İnegöl Belediyespor’da

Galatasaraylı pasör İnegöl Belediyespor’da

Galatasaraylı pasör İnegöl Belediyespor’da

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.