1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlerbirliği'nden karşı atak!
Gençlerbirliği'nden karşı atak!

Gençlerbirliği'nden karşı atak!

AK Parti Milletvekili ve Iğdır FK Başkanı Cantürk Alagöz'ün Gençlerbirliği'nden alacaklarına karşılık haciz işlemi yapması sonrası Gençlerbirliği'nin karşı atağa geçmeye hazırlandığı öğrenildi.

A+A-

Gençlerbirliği'nin borcu veren Cantürk Alagöz ve borcu alan dönemin başkanı Niyazi Akdaş'a karşı yasal yollara başvuracağı ifade edildi.

Şirketleşme için borç

Gençlerbirliği’nde Niyazi Akdaş başkanlığındaki yönetim şirketleşme için çalışmalara başlamış ve daha şirketleşme olmadan hisselerin bir bölümü karşılığı Cantürk Alagöz'den 65 milyon lira para almıştı.

Ancak, şirketleşme için yapılan genel kurulda yasal çoğunluk sağlanamadığı için şirketleşme gerçekleşmemiş ve başkan Niyazi Akdaş istifa etmişti.

Kubilay Güvenç'in vakaletinde yönetim bir süre görevine devam etse de yapılan genel kurulda Osman Sungur 1 oy farkıyla başkan seçilmişti.

Haciz için kurnazlık

Cantürk Alagöz’ün Gençlerbirliği'ne verdiği borcu Osman Sungur yönetiminden istediği olumsuz cevap alınca da icra takibine başladğı belirtildi.

Daha önce haciz başvurulurının reddedilmesi üzerine yasanın arkasından dolanan Cantürk Alagöz'ün avukatları bu kez icra takibi için evrakları kulübe değil Eryaman Stadyumu'na gönderdiği öğrenildi.

Tebligat kulübe ulaşmayınca itiraz hakkı da kullanılamadı.

Gençlerbirliği’nin konuyu TFF ve Trendyol 1. Lig Kulüpler Birliği’ne taşıdığı ve aynı ligde mücadele ettiği Iğdır FK Başkanı’nın hukuksuz işlemler yaptığını iddia etti.

Niyazi Akdaş'a da dava

Gençlerbirliği’nin borcu alan Niyazi Akdaş ve yönetimini için 7405 sayılı kanuna aykırı bir şekilde kulübü borçlandırdıkları için dava açmaya hazırlandığı belirtildi.

Paranızı sizi dolandıranlardan isteyin

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, kulübe haciz işlemleri başlatan Cantürk Alagöz’e seslenerek, “Çevrenize beni dolandırdılar diyorsunuz. Sizi dolandıran kimse paranızı onlardan isteyin” dedi.

Osman Sungur "Bu kulüpte eğitim alan bin 500 çocuk var. Burası Türkiye’nin en önemli tesislerinden birisi. Daha yeni İzlanda karşısında bu tesisten çıkan İrfan Can Kahveci ve Arda Güler’in attığı gollerle milli takımımız galibiyete uzanırken milletçe büyük sevinç yaşadık. Haciz işlemi sonrasında banka hesaplarımıza da bloke kondu. Bu durum karşısında sportif faaliyetlerimizin de sekteye uğraması söz konusu. Aynı ligde mücadele eden bir takımın başkanı olarak da bu durum size yakışmaz." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.