1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hacıosmanoğlu’nun listesindeki kadın üye Lale Cander kimdir?
Hacıosmanoğlu’nun listesindeki kadın üye Lale Cander kimdir?

Hacıosmanoğlu’nun listesindeki kadın üye Lale Cander kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu başkent Ankara'da yeni başkanını seçti. Seçimler sonucunda yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Hacıosmanoğlu'nun listesinde kadın üye Lale Cander de alıyor.

A+A-

adsiz-20240719121135.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu, Ankara'da yeni başkanını seçti. Seçimler sonucunda yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Hacıosmanoğlu’nun listesinde kadın üye Lale Cander de alıyor.

Peki TFF Lale Cander kimdir nerelidir? Ne iş yapıyor?

İbrahim Hacıosmanoğlu ekibinde kadın üye olarak Formula 1 pisti ihalesini alan Türk Pirelli yönetim kurulu başkanı Lale Cander de alıyor.

Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander'in ortak olduğu Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., Formula 1 yarışlarının düzenlendiği İstanbul Park pistinin yeni işletmecisi olmuştu.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyet Üyesi olarak görev yapan Lale Cander, Türk Pirelli Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.'de de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor.

Türkiye'nin köklü lastik üreticisi Pirelli Otomobil Lastikleri, Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Lale Cander seçilmişti.

Ancak, Lale Cander'in adı son dönemde sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da önemli bir gelişmenin merkezinde yer aldı.

İstanbul Park'ın kullanım haklarını Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş.’nin sahibi olarak alan Lale Cander, bu hamlesiyle sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda spor dünyasında da büyük bir etki yarattı.

Pirelli Otomobil Lastikleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 53 yaşındaki mühendis olan Lale Cander, son olarak TFF’nin başkanlık seçimlerinden başkan seçilen Trabzonlu işadamı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesinde yer aldı. Beşiktaş’a yakınlığıyla bilinen Lale Cander, aslen Ankaralıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.