
Hülya Avşar yüzünden Star Tv'ye RTÜK cezası!
Kendi tasarladığı tişörtlerin reklamını yapan Hülya Avşar'ı RTÜK durdurdu. 3 Adam programında giydiği tişörtün reklamını yapan Hülya Avşar yüzünden Star TV ceza yedi!
A+A-
Ünlü şarkıcı Hülya Avşar kendi tasarladığı ilginç tişörtlerini her gittiği programda tanıtımını yapınca RTÜK bu reklama dur dedi. Hülya Avşar yüzünden Star Tv 571 bin lira cezaya çarptırıldı.
Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, katıldığı bir programda kendi tasarladığı tişörtlerin reklamını yaptı. RTÜK ise bu reklam için Star Tv'ye 571 bin lira ceza kesti.
Star TV'de yayınlanan Üç Adam programına Hülya Avşar katıldı. Programı arayan bir izleyici Hülya Avşar'ın tişörtünü çok beğendiğini belirtti. Hülya Avşar Avşar da tişörtlerin kendi tasarımı olduğunu ve ''byH.com'' adlı siteden satın alınabileceğini söyleyince RTÜK Star Tv'ye ceza kesti.
RTÜK'ten ''Gizli ticari reklam yaptığı'' vurgulanarak kanala ceza verildi!
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.