1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İnsiad Yönetimi İtso’yu Ziyaret Etti
İnsiad Yönetimi İtso’yu Ziyaret Etti

İnsiad Yönetimi İtso’yu Ziyaret Etti

İNSİAD ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen İTSO yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

A+A-

İNSİAD ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni seçilen İTSO yönetimine hayırlı olsun ziyareti yaptı.

İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği (İNSİAD) Başkanı Ahmet Akıskalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) yeni yönetimi ziyaret etti.
İTSO seçimlerini kazanan yeni Başkan Metin Anıl'a hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini söyleyen İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı, "Heyecanlı geçen İTSO seçimlerinden sonra tekrar başkanlık görevine seçilen Metin Anıl’ın birikimi ve tecrübesine güveniyoruz. Göreve gelen yeni yönetimin önümüzdeki dönemde İnegöl için hayırlı ve faydalı işler yapacaklarına yürekten inanıyoruz. İNSİAD olarak İTSO’nun bütün güzel çalışmalarında elimizden gelen her türlü desteği ve katkıyı sunmaya hazırız." dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade eden İTSO Başkanı Metin Anıl ise "İNSİAD'ın, İnegölümüzün en verimli çalışan STK’larından birisi olarak çalışmalarını hep takdirle karşılamışımdır. İnegölümüze hizmet eden tüm STK'larla olduğu gibi İnegöl’ün geleceği için İNSİAD’la birlikte her zaman birlikte çalıştıklarını bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.