1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kayseri Erciyesspor’da Fuat Çapa Dönemi Başladı
Kayseri Erciyesspor’da Fuat Çapa Dönemi Başladı

Kayseri Erciyesspor’da Fuat Çapa Dönemi Başladı

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, kısa zaman önce prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, kısa zaman önce prensipte anlaşmaya vardığı teknik direktör Fuat Çapa ile sözleşme imzaladı. Kadir Has Stadı’nda gerçekleştirilen imza töreninde Çapa, hedeflerinin ligi ilk 9 takım arasında tamamlamak olarak açıkladı.

Statta gerçekleştirilen imza törenine Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkan Ziya Eren, yönetim kurulu üyeleri ve Fuat Çapa katıldı. Eren, kısa zaman önce prensipte anlaşarak, transferleri de onun bilgisi dahilinde gerçekleştirdikleri Fuat Çapa ile resmi olarak sözleşmeye imza attıklarını söyledi.

Eren, Fuat Çapa’nın, bilgi, birikim, tecrübe, kariyeri, hepsinden önemlisi adamlığına güvendikleri iyi bir insan olduğu için kendisiyle anlaştıklarını açıkladı. Ziya Eren, yönetim kurulu olarak pazartesi günü Süper Lig'e çıktıklarında kendilerini arayarak kutlayan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve bir bakanın yanı sıra Kayseri milletvekillerini ziyaret edeceklerini duyurdu.

'BİR GÜN BURADA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPABİLİR MİYİM?' DİYE HEP DÜŞÜNDÜM

Fuat Çapa, Kayseri’ye teknik direktörlük görevi yaptığı dönemde Kasımpaşa ve Gençerbirliği maçlarında 3 kez geldiğini hatırlatarak, “Kayseri’ye her geldiğimde şehrin ve stadın sıcaklığını görünce 'Bir gün burada teknik direktörlük yapabilir miyim?' diye düşündüm. Bu içimde olan bir ukdeydi. Bundan sonraki süreçte kendimizi daha iyi ifade edebileceğimize inandığımız, birikim, düşüncemizi, istediklerimizi yapabileceğimiz bir ortam bulacağımıza inandığımız için Kayseri Erciyesspor'a geldik. Başarılı da olacağız.” diye konuştu.

Hedef belirlemenin şu an zor olacağını vurgulayan Çapa, “Hedefi belirlemek için kafanızdaki kadronun tamamen oluşması lazım. Ama şunu söyleyebilirim, gelecek sezon ligde kalma mücadelesi veren takım olmayacağız. Ligde ilk 9 için oynayan takım olacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından Ziya Eren ile Fuat Çapa sözleşmeye imza attılar.
CİHAN

Kayseri Erciyesspor’da Fuat Çapa dönemi başladı

Kayseri Erciyesspor’da Fuat Çapa dönemi başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.