1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın yeni dizisi
Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın yeni dizisi

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın yeni dizisi

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, tükenmişlik yaşadığını belirterek projeden ayrıldığını duyurmuştu..

A+A-

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman, sağlık sorunları nedeniyle projeden ayrıldığını açıklamıştı. Ancak kısa bir süre sonra Now platformunda yayınlanacak olan yeni bir dizi ile anlaşması, bazı takipçilerin tepkisini çekti.

MÜJDE UZMAN HANGİ DİZİYLE ANLAŞTI?

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak."

“Aşk Evlilik Boşanma”da başrol oynayacak olan Müjde Uzman'a bazı takipçiler tepki gösterdi.

Bir kişi sosyal medyada "Müjde Uzman'ı savunduk ettik, tükendim diyen kadın gitmiş başka bir diziyle anlaşmış. Şöhretine şöhret parasına para katıyor, bana ne oluyor? Tekrar uyarayım kendimi; gaza gelme" dedi.

Müjde Uzman ise bu paylaşıma şu sözlerle yanıt verdi: 

"Faturalarımı kiramı siz mi ödeyeceksiniz? Uzun zamana yayılmış bilmediğiniz problemler yaşamış insanlarla ilgili sonradan bir iki cümle duyup nasıl bu kadar her şeyi biliyormuşsunuz gibi iddialarda bulunabiliyorsunuz ya? Yazdığım yazı taa ne zaman, neyle alakalı, okudunuz mu? Sonra olanları biliyor musunuz? İyileşmeyeyim mi veya? Çalışmayayım mı? Ne istiyorsunuz? Bir işe girmek de, çıkmak da normal, 20 senedir bu şekilde yaşıyorum, herkes böyle yaşıyor, bu neyin önyargısı? Ki ben sendromdayım bile demedim, abuk subuk siteler öyle yazdı, üzerine çarşaf çarşaf açıkladım bir de uğraşıp, hepsi duruyor aşağılarda bakarsanız görürsünüz. Ne ayıp ya, ne kadar ayıp."

ALEV NASIL ÖLDÜ?

Kızılcık Şerbeti’nin sezon finali bölümünde doğum sancıları başlayan Alev, Abdullah’ı aramış ancak ulaşamamıştı. Bu duruma sinirlenen Alev, hemen bir uçak bileti ayarlayarak yurt dışına çıkmaya karar vermişti. Alev’in son durumu merak edilirken diziden gelen yeni sezon tanıtımında kaza geçiren Alev’in bebeğini doğurduğu ancak hayatını kaybettiği görülüyor. / SÖZCÜ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.