1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Melisa Eşine 5 Ay Katlanabildi!
Melisa Eşine 5 Ay Katlanabildi!

Melisa Eşine 5 Ay Katlanabildi!

Güzel oyuncu Melisa Sözen ile yakışıklı oyuncu Alican Yücesoy, henüz çok yeni olan evliliklerini sonlandırma kararı aldılar. Melisa Sözen ile Alican Yücesoy, 5 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı aldılar.

A+A-

Oyuncu Melisa Sözen kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı Alican Yücesoy ile Roma'da gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti..

5 Aydır evli olan çift şok bir kararla boşanma kararı aldı! Melisa Sözen ve eşi Alican Yücesoy şiddetli geçimsizlik sebebi ile mahkemeye başvurdular. Çiftin gerekçesi ikisinin de oyuncu olması ve anlaşamamazlık. Melisa Sözen kameralar karşısına geçerek eşi Alican Yücesoy'dan ayrılma kararını şu sözlerle anlattı:

“Aramızdaki anlaşmazlıkların temelinde yatan nedenler; sanatçı oluşumuz, çalışma saat ve günlerimizin farklı oluşu, aile birliğinin gerektirdiği düzen ve yaşam biçimine uyum sağlanamamasıdır. Boşanmaya karar verdik, ancak evlilik süremiz bir yılı geçmediğinden bu davanın anlaşmalı değil, ihtilaflı boşanma olarak halli gerekmektedir''

Melisa Sözen ve Alican Yücesoy kısa sürede nişan yapıp Roma'da evlenmişler ve bir süre gözlerden uzak bir yaşam sürmüşlerdi. Romada kaldıkları süre itibariyle anlaşamamazlık yaşayan çift yakın dostlarına ayrılacaklarını duyurmuşlardı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.