Adana Demirsporun Yeni Yönetimi Mustafa Tuncel Başkanlığında Şekillendi

Adana Demirspor’un yeni yönetimi belirlendi. Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılarak çalışmalara başlandı.

Adana Demirspor’un yeni yönetimi belirlendi. Mustafa Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılarak çalışmalara başlandı. Transfer komitesinin de belirlendiği toplantıda, sportif direktörlük görevine ise Bayram Oral’ın getirildiği açıklandı.

Adana Demirspor 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu ile Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz düzenledikleri toplantıyla yeni yönetimi basına tanıttı. Toplantıda konuşan 2. Başkan Mehmet Gökoğlu, Mustafa Tuncel’in önderliğinde birlik, beraberlik ve aile ortamı oluşturarak bütünlük içerisinde Adana Demirspor’u başarıya taşıyacaklarını söyledi. Adana’nın özlemle beklediği başarıyı yakalamak için hizmet vereceklerini ifade eden Gökoğlu, önceki yönetime de teşekkür etti.
Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Gökoğlu, bu başarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. İç transferi bir an önce bitirmek istediklerini anlatan Gökoğlu, “Teknik direktör ve futbolcu konusunu oldubittiye getirerek hata yapmak istemiyoruz. Hata da yapabiliriz ama bunu asgariye indirmek istiyoruz.” diye konuştu.

İç transferin ardından hoca konusunu kararlaştıracaklarına vurgu yapan Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz ise şu aşamada isim vermelerinin mümkün olmadığını anlattı.

Adana Demirspor’un yeni yönetiminde görev dağılımı şöyle oldu:
Başkan Mustafa Tuncel, 2. Başkan H. Mehmet Gökoğlu, Başkanvekili, Altyapı ve Amatör Kulüpler Sorumlusu Aziz Kaya, As Başkan Derviş Erten, Muhasip Üye-Hukuk İşleri ve İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar, Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetici Şerif Güler, Yurtdışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan, Basın Sözcüsü-Federasyon Sorumlusu Yüksel Yavuz, Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Kazım Bilcan, Stadyum ve Taraftar Sorumlusu Mahmut Sami Zedelenmez, Yönetim Kurulu Üyesi A.Murat Çardak.

Transfer Komitesi ise şöye: Mehmet Gökoğlu, Şerif Güler, Müslüm Susar, Derviş Erten, Aziz Kaya
CİHAN