Ali İhsan Varola Show Tvden Kötü Haber

Gündeme ilişkin güncel konuları soru şekline getirerek yarışmacılara soran ve bu yönü ile dikkatleri üzerine çeken Ali İhsan Varol'a Show TV yönetiminden kötü haber var!

Kelime Oyunu adlı programın yayından kaldırılmasına ilk tepki komedyen Cem Yılmaz'dan geldi. Yılmaz, Twitter'da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı: " Tv deki en temiz ,düzgün program Kelime Oyunu yayından kaldırılmış... Ayıp.. gönüllü konuk olmuştum ..en sevdiğimiz programdı. Yakıştıramadım".

Gündeme ilişkin güncel konuları soru şekline getirerek yarışmacılara soran ve bu yönü ile dikkatleri üzerine çeken Ali İhsan Varol'a Show Tv yönetiminden kötü haber var.

Show Tv'de deprem! Kanal yönetimi reyting beklentilerinin altında giden programları sonlandırma kararı aldı.

Moda Takibi, Hayata Dokunmak ve Kelime Oyunu programlarında beklenilen başarıyı yakalayamayan kanal yönetimi bu üç programı yayından kaldırma kararı aldı.

Yayından kaldırılan programlar arasında yer alan 'Kelime Oyunu' Gezi eylemlerinde polisin oransısız şiddetini ve yaşanan müdahaleleri ele alan eleştirel kelimeleri ile dikkat çekmişti.

Program 17 Aralık operasyonuna da kayıtsız kalmamış, programın sunucusu Ali İhsan Varol,  yarışmada 'Halk ağzında rüşvet alan' şeklinde bir soru sormuş, sorunun doğru yanıtı ise 'Yiyici' olarak belirtilmişti..