Badenin parası almaya yetmedi

ANCAK BİR TANESİNİ ALABİLDİ!..

Güzel oyuncu Bade İşçil, yeni yılda arabasını değiştirmek istedi. Eşi Malkoç Sualp ile birlikte araba almaya giden Bade İşçil, ÖTV oranını görünce almaktan vazgeçti. İki cip almak için giden Bade İşçil-Malkoç Sualp çifti bir tanesini alabildi.

2014 yılında yeni bir araba almak isteyen Bade İşçil, beğendiği arabayı almaya eşi Malkoç Sualp ile gitti. Bade İşçil ÖTV dahil araba fiyatını görünce alamadan geri döndü..

BADE İŞÇİL İKİ CİP ALMAK İSTİYORDU!

Eşi Malkoç Sualp ile araba almaya giden Bade İşçil gittikleri araba galerisinde, araba fiyatlarını görünce almaktan vazgeçti.

Bade İşçil'in almak istediği Range Rover Sport'un fiyatı 183 bin euro iken, artan vergilerden sonra 201 bin euroya çıktı. Beğendiği aracı gözüne kestiren Bade İşçil alamadan döndü.

Yeni yılda aracını değiştirmek isteyen Bade İşçil eşi Malkoç Sualp ile Range Rover Sport cipi almak için galeriye gitti. Yeni yılın ilk gününde yürürlüğe giren ÖTV oranlarının alacağı cipin fiyatını arttırdığını gören Bade İşçil almaktan vazgeçti.

Yılbaşı öncesi 183 bin euro olan cipin fiyatı ÖTV oranlarıyla birlikte 201 bin euro olunca, Bade İşçil Malkoç Sualp çifti almaktan vazgeçti. İki cip almaya giden Bade İşçil Malkoç Sualp çifti, bir tane alarak döndüler.