Bakan Kılıç: Kim Güzelden Yana Tavır Koyarsa Millet De Ondan Yana Tavır Koyar

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, milletin iyi ve güzelden yana tavır alanlarla birlikte olacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, milletin iyi ve güzelden yana tavır alanlarla birlikte olacağını söyledi. Bakan Kılıç, Bursa'da yapımı devam eden 7 bin 500 kişilik Nilüfer Spor Kompleksi'nde incelemelerde bulundu.

30 milyon TL'ye mal olacak tesisin yüzde 60 oranında tamamlandığını belirten Bakan Kılıç, müteahhitle konuşarak yılsonuna kadar bitirilmesini istedi. Bakan Kılıç, Tofaş basketbol takımı oyuncularıyla da konuşan Kılıç, tesisin bitirilmesinin ardından yılbaşı akşamı gençlerle basketbol oynama sözü verdi.

Bakan Kılıç, daha sonra 5 bin kişilik Cengiz Göllü Spor Salonu'nun açılışını yaptı. Şehirdeki spor yatırımlarını anlatan Kılıç, "Her kim iyi ve güzel olandan yana tavır koyarsa millet de ondan yana tavır koyar. Her kim Türk milletinden, bayrağından, toplumsal huzurumuzdan yana tavrını koyarsa, millet de bayraktan, huzurdan, toplumsal birlikten yana tavrını koyar. Buna inanın." diyerek şöyle konuştu:

"Bu ülkenin arkasında sapa sağlam durmamız lazım, bu milletin arkasında sapa sağlam durmamız lazım. Hep söylüyoruz ya 'tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet', ne başka bir vatanımız, ne başka bir bayrağımız, ne başka bir devletimiz ne de başka bir milletimiz var. Ortaya koyduğumuz bütün eserler bu dört değerin güçlenmesi, kuvvetlenmesi, gelecek nesillere dalga dalga, bayrak bayrak intikal edebilmesi adına üretilmiş değerlerimizdir."

Bakan Kılıç, konuşmasının ardından Milli Voleybol Takımı'nın, Romanya ile yaptığı maçı da bir süre takip etti. Kılıç, daha sonra Ankara'ya hareket etti.
CİHAN