Boşanan Ekranlara Dönüyor!..

Vatan Şaşmaz gizlice evlendiği eşinden boşandı. İngiltere'de gizlice evlendiği Nursen Şaşmaz'dan boşanan Vatan Şaşmaz ekranlara geri dönüyor..

Vatan Şaşmaz gizlice evlendiği eşinden boşandı!

Sevilen sunucu Vatan Şaşmaz aldığı boşanma kararı ile hayranlarını üzdü. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Vatan Şaşmaz yeni program projesi ile karşımıza çıkacak..

Eşi ile boşanma haberlerine henüz yanıt vermeyen Vatan Şaşmaz, anlaşmalı bir boşanma sağlandığı yönünde çıkan iddialarıda yanıtsız bıraktı!..

Fikir ayrılığı gerekçesi ile mahkemeye başvuran Vatan Şaşmaz eşinden tek celsede boşandı.

Yakışıklı sunucu Vatan Şaşmaz 2.5 yıllık evliliğini geçen hafta sonlandırdı. Şiddetli geçimsizlik gerekçesi ile mahkemeye başvuran Şaşmaz çifti tek celsede boşandılar.

Ekranların sevilen yüzü yakışıklı sunucusu Vatan Şaşmaz eşi Nursen Şaşmaz'dan tek celsede boşandı. Nursen Şaşmaz ve Vatan Şaşmaz çifti İngiltere'de evlenmişlerdi.

Vatan Şazmaz'ın hayatımın kadını dediği eşi Nursen Şaşmaz ile İngiltere konsolosluğunda flaş bir nikah kıyarak evlenmişlerdi. 2.5 yıl süren evlilikte çatlamalar meydane gelince fikir ayrılıklarından dolayı karşılıklı anlaşarak boşandılar!