Boyabat Yıldız Koleji, Yıldızlarını Uğurladı

Sinop’un Boyabat ilçesinde eğitim veren Özel Boyabat Yıldız Koleji, düzenlediği mezuniyet gecesi ile yıldızlarını uğurladı.

Sinop’un Boyabat ilçesinde eğitim veren Özel Boyabat Yıldız Koleji, düzenlediği mezuniyet gecesi ile yıldızlarını uğurladı. Tüm mezun olacak öğrencilerin velileri ile birlikte öğretmen, idareci ve davetlilerin katıldığı mezuniyet töreninde, duygusal anlar yaşandı.

Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul müdürü Erdoğan Çivici açılış konuşmasında, mezun olan öğrencilerin özenle bakılıp büyütüldüğünü ve bugün mezun olduklarını söyledi. Onların en kötü zamanlarında bile desteklerini esirgemeyen öğrencilerin ailelerine de teşekkür eden Çivici, "Kıymetli velilerimiz, şüphesiz bu törenin en mutlu kişileri sizlersiniz. Çocuklarınızın eğitim yaşamı boyunca onlara maddi ve manevi her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. Bütün bu zorlukların yanında çocuklarınız bugün okulumuzdan mezun olurken haklı olarak yaşadığınız büyük sevinç ve gururu bizler de öğretmenler olarak paylaşıyoruz. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz sabır ve özveri her türlü gayretin üzerindedir." dedi.

Mezun öğrencilere de seslenen Çivici, "Değerli mezunlarımız, Burada öğretmenlerinizin ve ailelerinizin üstün gayretleri ile özenle bakılıp büyütüldünüz. Artık meyveye durma zamanınız geldi. Çokça çalışıp devletiniz ve milletinize hizmet edebileceğiniz alanlarda eğitimlerinizi tamamlamanızı diliyorum. Bu gece ki coşkunun yaşanmasında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma, idarecilere, yönetim kurulu üyelerine ve okul aile birliği üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Hepinize bundan sonraki eğitimlerinizde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Plaket töreni için öğrenciler sahneye tek tek isimleri okunarak çağrıldı. Plaketler öğretmenler tarafından öğrencilere takdim edilirken, mezun pastasının kesilmesinin ardından öğrenciler gönüllerince eğlendi. CİHAN