Görsel Sanatlar Ve Teknoloji Tasarım Eserleri Bir Arada

Ordu'nun Ünye ilçesinde Puset Polvan Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları görsel sanatlar ve teknoloji tasarım eserleri görücüye çıkardı.

Ordu'nun Ünye ilçesinde Puset Polvan Ortaokulu öğrencileri yıl boyunca hazırladıkları görsel sanatlar ve teknoloji tasarım eserleri görücüye çıkardı. 7. ve 8. sınıf öğrencileri, eserlerini Ticaret Borsası sergi salonunda sergiledi.

Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Anıl Sinan Akkan, "Hem görsel sanatlar hem de teknoloji tasarım dersi çalışmalarımızı sergiliyoruz. Teknoloji tasarım ile ilgili düzen kurgu ve yapım kuşakları ile ilgili örnekler getirdik. Düzen kuşağında geometrik şekillerden birim oluşturduk. Bu birimleri düzenli tekrarlar yaparak bir bütün oluşturmaya çalıştık. Kurum kuşağında gerçekleştirme kaygısı olmaksızın ama bir sorunun çözümüne yönelik gerçekmiş gibi olacağını düşündüğümüz çalışmalarımız afişlerimiz söz konusu. Yapım kuşağında ise uygulamaya sorun çözmeye yönelik yada var olan nesneleri geliştirmeye, eksikleri tamamlamaya yönelik çalışmalarımız var. Düzen kurgu ve yapım çalışmalarımız oldukça dikkat çekiyor." diye konuştu.
CİHAN