15 Aralık 2025
Altın 5940.345
BIST 11311.31
Dolar 42.6748
Euro 50.0876
Sterlin 56.9808
Ankara 4°C

Kamyonet Akaryakıt İstasyonu Koruma Duvarına Çarptı: 3 Yaralı

Kamyonet Akaryakıt İstasyonu Koruma Duvarına Çarptı: 3 Yaralı
Zonguldak Ereğli-Alaplı kara yolunda yoldaki mıcır nedeniyle kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, duvara çarparak takla attı.

Zonguldak Ereğli-Alaplı kara yolunda yoldaki mıcır nedeniyle kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, duvara çarparak takla attı. Kazada yaralanan 3 kişi Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, Alaplı-Ereğli kara yolunda meydana geldi. 67 LN 328 plakalı hafif ticari kamyonet sürücüsü Okan Hasçelik, Plajlar mevkiinde kavşaktan döndükten sonra yağmur nedeniyle yolda biriken mıcırlara aracı kaptırarak savrulmaya başladı. Direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, yolda savrulduktan sonra akaryakıt istasyonuna girmekten son anda kurtuldu. İstasyonun koruma duvarına çarpan araç, takla attı. Kazayı gören akaryakıt çalışanları ve diğer sürücüler araç içinde bulunan sürücü Okan Hasçelik (30), nişanlısı Utku Sevinç (25) ve Zehra Sevinç’in (45) yardımına koştu. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı yapan Okan Hasçelik’in akrabası Salim Hasçelik, yolda biriken mıcırların temizlenmemesi nedeniyle Karayolları'na tepki gösterdi. Mıcırların temizlenmesi için daha önce de Karayolları'na haber verildiğini iddia eden Salim Hasçelik, “Burada mıcır nedeniyle yeğenim kaza yaptı. Başka araçlar da kazadan son anda kurtulmuş. Karayolları'nı mahkemeye vereceğiz.” dedi.

Kaza sonrasında Karayolları'ndan gelen iki görevli, yağmur nedeniyle yolda biriken çamur ve mıcırları temizledi. Bölge trafik ekipleri de temizleme çalışmaları sırasında araçları durdurdu. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat kapalı kalan yol, aracın kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

Kazayı yapan ve Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü Okan Hasçelik, “Kavşağı döndükten sonra yoldaki mıcır nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek duvara çarptım.” diye konuştu. Anadolu Hastanesi'nde tedavi altına alınan Okan Hasçelik, Utku ve Zehra Sevinç’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Kamyonet akaryakıt istasyonu koruma duvarına çarptı: 3 yaralı

Kamyonet akaryakıt istasyonu koruma duvarına çarptı: 3 yaralı

Kamyonet akaryakıt istasyonu koruma duvarına çarptı: 3 yaralı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir