Kozan Meslek Yüksek Okulunda Mezuniyet Coşkusu

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan öğrenciler için yüksek okul bahçesinde mezuniyet programı düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olan öğrenciler için yüksek okul bahçesinde mezuniyet programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Kozan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Faruk Toklu yaptığı açılış konuşması ile devam etti. Toklu, Okulun kurulduğu günden bu yana 7 bölüm altındaki 8 programdan 3 bin 283 öğrenci mezun etmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Öğrencilerini Atatürk’ün uygarlık yolunda ilerletmek için ellerinden geleni yaptıklarını isteyen Toklu, “Mezuniyetiniz yolun sonu değil, başlangıcı olarak görmelisiniz ve bir yandan mesleklerinizi icra ederken, diğer yandan eğitim ve öğretiminize, kendinizi geliştirme çabalarına yaşadığınız sürece devam etmelisiniz. Biz sizlere mesleki anlamda kapıları açacak anahtarları verdik. Ancak bundan sonra göstereceğiniz çaba ve azim sizlerin başarılı bireyler olmanızda önemli olacaktır.” dedi.

    Okuldan bu yıl 125 kız 101 erkek toplam 226 öğrencinin birlikte keplerini fırlatarak mezuniyeti kutladı.

Program, çeşitli faaliyetlerde dereceye giren öğrencilere ödül töreni ve canlı müzik eşliğinde katılımcıların eğlenmesinin ardından son buldu.

Mezuniyet törenine, Çukurova Üniversitesi Kozan İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Çürük, Kozan Belediye Başkan Vekili Süleyman Halaçoğlu, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Baysal Ticaret Odası Meclis Başkanı Yaşar Çelen ile okulun eğitim kadrosu, veliler, vatandaşlar ve davetliler katıldı. CİHAN