Muğlaspor Transfer Çalışmalarına Başlıyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor, önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Muğlaspor, önümüzdeki sezon hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Yeşil - beyazlılar, önce teknik direktör, ardından da daha önce belirlenen futbolcuların transferlerini yapmak için çalışmalara başladı.

Kulübün Basın Sözcüsü Abdullah Eskihisarlı gazetecilere yaptığı açıklamada, Büyükşehir Muğla’nın büyük Muğlaspor’unu kurmak için herkesimin kendilerine destek olması gerektiğini söyledi. Eskihisarlı, “Pazartesi gününden itibaren önümüzdeki dönemin çalışmalarına başlıyoruz. Öncelikle teknik direktör sorununu çözeceğiz." dedi.

Geçen yıl ikinci devrede işbaşına gelen teknik direktör Nedim Tanrıverdi ile görüşmelerinin başladığını da belirten Eskihisarlı, "En geç bu hafta içinde teknik direktör sorununu çözeceğiz. Ardından hocamızın belirlediği mevkilere yeni transferler yapılacak. Kulübümüzün yapılandırılmış borcunun dışında sadece bir icra dosyası kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu'na borcumuz kalmadı ve artık federasyondan düzenli yardım geliyor. Büyükşehir olan Muğla’nın büyük Muğlaspor’unu oluşturmak istiyoruz. Bunun için Muğla’da yaşayan her kesimin maddi ve manevi olarak kulübümüze destek olmasını istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN