Öğrencilerin Yıl Sonu Gösterisi Ailelerinin Beğenisini Kazandı

Yozgat Sakarya İlköğretim Okulu 3-E sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisi ailelerinin büyük beğenisini kazandı.

Yozgat Sakarya İlköğretim Okulu 3-E sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen yıl sonu gösterisi ailelerinin büyük beğenisini kazandı.

Sakarya İlköğretim Okulu salonunda düzenlenen etkinliğe okul müdürü Celalettin Bacanlı öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı. Öğrencilerin hazırladıkları, tiyatro gösterileri, skeçler ve folklor gösterilerini aileleri ilgiyle izledi. Okul müdürü Celalettin Bacanlı, bu tür sosyal etkinliklerin çocukların kendilerine olan öz güven duygusunu artırdığını belirterek, "Bu tür etkinlikler çocuklarımızın sosyal gelişimine önemli katkı sağlar. Öğrencilerimizin toplum karşısında daha rahat davranmayı, dertlerini anlatırken, başkasından yardım almadan kendilerini en güzel şekilde anlatmasını sağlıyor. Bu programı düzenleyen öğretmenimize, çocuklarımıza ve bizlere destek olan velilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

3-E sınıfı öğretmeni Nuri Karakaş da öğrencilerin yıl sonu etkinliğine kısa sürede çok iyi hazırlandıklarını belirtti. Karakaş, "Öğrencilerimiz verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirerek, kendilerini izleyen ailelerinin beğenilerini kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Ailelerimize de buraya gelerek bu güzel etkinlikte çocuklarının mutluluklarını paylaştıkları için teşekkür ediyorum." diye konuştu. CİHAN