Polis Asena Erkinin Aracına El Koydu

Fenerbahçeli Caner Erkin'in karısı Asena Erkin polise ehliyetsiz yakalandı. Polis, Asena Erkin'in aracına kısa süreli el koydu!

Fenerbahçeli Caner Erkin'in karısı Asena Erkin ehliyetini unuttuğu için ceza ödedi. Erkin'in aracına el konuldu!

Berkay ile yaşadığı aşk dedikoduları ile magazin gündeminden düşmeyen Asena Erkin, bu kez de polislere yakalandı. Alkol kontrolünden geçen Asena Erkin, ehliyetini evde unutunca polislerden kaçamadı..

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, dün İstanbul Ulus'ta trafik kontrolüne takıldı. Alkol kontrolunden 0 promil alkol ile geçen Asena ehliyet kontrolünden geçemedi..

Adı popçu Berkay ile aşk dedikodularına karışan Asena Erkin son zamanlarda olay üstüne olay yaşamaya devam ediyor. Alkol testinden 0 promil alkol ile geçen Asena Erkin yinede ceza yemeden kurtulamadı. Cüzdanını evde unuttuğunu söyleyen Asena Erkin, polis memurlarının ehliyet sorgulamasından geçemedi..

Ehliyeti yanında bulunmayan Asena Erkin için Polisler 154 lira ceza keserek Asena Erkin'in aracına kısa süreli el koydular. Eşi Caner Erkin'i arayan Asena Erkin eşini uzun süre bekledi. Cener Erkin eşini alarak Bebek'te yemeğe götürdü.