Portekiz'de yılın düğünü / Jose Mourinho’nun kızı evlendi

Jose Mourinho'nun kızı Matilde, Portekiz'de 'yılın düğünü' olarak adlandırılan organizasyonda evlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun kızı Matilde Mourinho, nişanlısı Danny Graham ile evlendi. 3 gün 3 gece süren görkemli düğünden ilk fotoğraflar ortaya çıktı.

Jose Mourinho'nun kızı Matilde Mourinho Danny Graham ile evlendi. Mourinho'nun en büyük çocuğu olan Matilde, babasının doğduğu ve Lizbon yakınlarındaki Setubal'de bulunan Azeitao aile çiftliğinde dünyaevine girdi.

3 gün 3 gece sürecek olan görkemli düğün 11 Ekim Cuma tarihinde başladı ve bugün bitiyor. Görkemli düğüne basın davet edilmezken bazı fotoğraflar Portekiz yerel medyası tarafından servis edildi.

Yüzlerce konuğun davet edildiği organizasyon için üç farklı mekan seçildi. Bazı misafirlerin özel jetlerle katılım sağladığı düğün, Portekiz'de 'yılın düğünü' olarak adlandırılıyor.

80 SEÇKİN KONUKLA YEMEK

The Mag by Flash'ın haberine göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, kutlamalara cuma akşamı düğün mekanına yakın prestijli Jose Maria da Fonseca Evi Müzesi'nde 80 seçkin konuk için düzenlenen bir akşam yemeğiyle başladı.

Hafta sonu boyunca daha fazla arkadaş ve aile üyesinin katılımıyla, özel etkinliğe 300'den fazla kişinin gelmesi bekleniyor. Bölgedeki otellerin tamamen dolduğu, bazı misafirlerin özel jetlerle iniş yapacağı ve şoförlü araçlarla ağırlanacağı belirtiliyor.

RESMİ TÖREN AİLE ÇİFTLİĞİNDE..

Resmi tören cumartesi günü, büyük bir yenileme çalışmasından geçtiği söylenen aile çiftliğinde gerçekleşti. Resmi davetli listesi açıklanmamış olsa da, 61 yaşındaki Mourinho'nun 28 yaşındaki kızının düğününe birçok önemli ismin katıldığı tahmin ediliyor.


(Herdade do Peru)

Uzun süredir ülkesinden uzakta, Londra'da yaşayan Matilde, evliliğini anavatanında ve babasının büyüdüğü yere yakın bir konumda gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Ağustos 2021'de Conde Nast Moda ve Tasarım Koleji'nden yüksek lisans derecesi alan Matilde, kısa süre önce Stormzy gibi ünlü müşterilere sahip İngiltere merkezli "Matilde Sustainable Jewellery" markasını kurdu ve babasının da sık sık bu takıları kullandığı görülüyor.

Matilde'nin nişanlısı Graham, Londra merkezli emlak danışmanlığı firması Agace ve Graham'ın yöneticisi ve kurucu ortağıdır.

MOURINHO DEDELİĞE HAZIRLANIYOR 

Mourinho, geçmişte çiftin bir çocuk sahibi olma ihtimaline dair ipuçları vermişti. 2022'de Roma ile oynanan Konferans Ligi maçının ardından Esquire dergisine verdiği röportajda, büyükbaba olması durumunda yeni bir dövme yaptırabileceğini ima etti.

"Bu, herkese söz verdiğim bir şeydi" diyerek kazandığı kupaları simgeleyen dövmesini gösteren Mourinho, "Fikir, sadece benim sahip olabileceğim eşsiz bir dövme yaptırmaktı: kazanılan üç Avrupa kupası. Bir sonraki dövmeyi, oğlumun ya da kızımın bir çocuğu olursa yaptırabilirim; bu özel bir hediye olur ve dövme de bunu kutlamanın güzel bir yolu olabilir." ifadelerini kullandı./Sözcü