Rizeden Reyhanlıya Geçmiş Olsun Ziyareti

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,11 Mayıs'ta 2 büyük patlamanın meydana geldiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesine 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu,11 Mayıs'ta 2 büyük patlamanın meydana geldiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesine 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. Sütlüoğlu'na, Rize İşadamları Derneği (RİSİAD) Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca, (REGİAD) Reyhanlı Genç İşadamları Derneği Başkanı Servet Yeter de eşlik etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 11 Mayıs patlamasının ardından yaraların hızlı şekilde sarıldığını anlatan Şanverdi,"Hükümetimiz adeta seferberlik ilan etti. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız geldi. Olaydan 2 gün sonra da zarar gören esnaflarımızın yaraları sarıldı. En seri şekilde ödemeler yapıldı." dedi. Büyük hasar gören binaların yıkılarak yerlerine yenilerinin yapımı için inşaatlara başlandığını belirten Şanverdi, ilçenin önceki güzel günlerine dönmesine gayret edeceklerini ifade etti. Zarar gören ve kredi talep den esnaflara KOSGEB'ten 100 bin TL ye kadar kredi sağlanacağını söyleyen Şanverdi, bu şekilde yaraların sarılacağını kaydetti.

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Reyhanlı'da çok güzel birlik ve beraberliğin olduğunu gördüğünü söyleyerek toplumdaki sıkıntının bir an önce sona ermesini temenni ettiğini ifade etti. Sütlüoğlu, "Esnaflar ve odalarla görüştüm. Şehir toparlanmış durumda. Başınız sağolsun, geçmiş olsun. Bu birlik ve beraberliğiniz için hepinizi kutlarım. Daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu.
CİHAN