Semih Şentürk'ten En Nesyri ve Szymanski'ye ağır eleştiriler

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Semih Şentürk, Twente maçı sonrası Youssef En Nesyri ve Sebastian Szymanski'yi eleştirdi. Şentürk, Fenerbahçe'nin büyük takım gibi oynamadığını ve Mourinho etkisi beklediğini dile getirdi.

Fenerbahçe'nin efsane golcülerinden olan Semih Şentürk, Twente karşılaşmasının ardından Faslı forvet Youssef En Nesyri'yi eleştirdi.

Avrupa Ligi'nde, Twente ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, iki maçta dört puana ulaştı. Karşılaşmanın ardından YouTube'da maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan eski Fenerbahçe futbolcularından Semih Şentürk, Sebastian Szymanski ve Youssef En Nesyri hakkında konuştu.

Takımın acil bir araya ihtiyacı olduğunu vurgulayan Şentürk, "İzlediğim en kötü Fenerbahçe'ye doğru gidiyor. İlk 20 dakika iyi başlıyorsun, pozisyon buluyorsun atamıyorsun, tekrar geri çekiliyor. Büyük takım gibi oynamıyor Fenerbahçe. Hoca kısa bir izin vermiş. Muhtemelen ben dahil bütün Fenerbahçeliler, Mourinho etkisi bekliyoruz." dedi.

"EN NESYRI'YE 20 MİLYON VERDİYSEK..."

Szymanski'nin ve En Nesyri'nin kötü formundan bahseden Şentürk, "Szymanski kim yani? Kendi menajerinin oyuncusu mu anlamadım. 13. maç ilk 11, hâlâ bir şey yok. En Nesyri'ye geliyorum. Guiza'yı andırıyor ama bugünden sonra Guize ön plana çıktı. Buna 20 milyon Euro verdiysek biz yanlış zamanda oynamışız. Biz 40-50 milyon Euro ederdik." ifadelerini kullandı.

EN NESYRI 7 MAÇTIR SUSKUN

Fenerbahçe formasıyla 11 maçta süre alan Faslı forvet En Nesyri, sadece 1 gol atabildi. Sarı lacivertlilerin forveti, tek golünü Göztepe deplasmanında kaydettikten sonra 7 maçtır ağları sarsamadı.