Serhat Anafen Dershaneleri Kayserinin Gururu Oldu

Serhat Anafen Dershaneleri, ilköğretim 8. sınıflar Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçlarına göre Kayseri il genelinde ilk 10'da 9 derece elde etti. Serhat A

Serhat Anafen Dershaneleri Müdürü Muhammet Açıkgöz, Özel Serhat Anafen Dershaneleri'nin 24 yıldır Kayseri halkına ve Kayseri'nin eğitimine katkıda bulunduğunu belirterek, "SBS'de Kayseri'nin göstermiş olduğu başarı hepimizi gururlandırdı. Bu sonuçlar bir kez daha gösterdi ki yalnızca SBS için ayrılmış müstakil şube ve öğretmen kadrosu, özverili eğitim anlayışı, birebir rehberlik hizmeti, homojen sınıflar, kaliteli ve özgün dokümanlar, özel derece grupları, fiziki ve teknolojik yeterlilik, yılların getirdiği tecrübe birikimi, kurumsallaşmanın gereklerine sahip olma, dershane, aile, okul ve öğrenci işbirliğini sağlayabilme yeteneği ve daha pek çok özelliği ile Serhat Anafen Dershaneleri hep zirvede kalmıştır." dedi.

Bu başarılarını daha da artırmak ve halkın büyük talebini karşılayabilmek için Kayseri merkezinde 10, Develi'de 2 ve Yahyalı'da bir olmak üzere toplam 13 şubesi ile hizmet verdiklerini kaydeden Açıkgöz, 2010-2011 eğitim ve öğretim döneminde Beyazşehir, Pınarbaşı, Alpaslan Anafen özel olmak üzere açılacak yeni şubelerle öğrencilere hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Açıkgöz, dereceye giren öğrencilere Kayseri 1.'sine dizüstü bilgisayar ve cumhuriyet altını, Kayseri 2.'sine dizüstü bilgisayar, Kayseri 3.'süne tam altın, Kayseri 4. ve 5.'sine cumhuriyet altını, Kayseri 6 ile 15.'si arasına girenleri çeyrek altınla ödüllendirdiklerini aktardı. Açıkgöz, toplamda 23 öğrencinin sınavlarda 500 tam puan aldığını bildirdi.

Kayseri 1.'si, Türkiye 23.'sü Yunus Akdağlı düzenlenen ödül töreninde başarısını öğretmenleri ve ailesine borçlu olduğunu ifade etti.