1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sorgun Tso Başkanı Arslan: 250 Üyeyi Bizden Önceki Yönetim İcraya Verdi
Sorgun Tso Başkanı Arslan: 250 Üyeyi Bizden Önceki Yönetim İcraya Verdi

Sorgun Tso Başkanı Arslan: 250 Üyeyi Bizden Önceki Yönetim İcraya Verdi

Yozgat’ın Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, odaya kayıtlı 250 üyenin icraya verilmesinin kendileriyle ve yönetim kuruluyla bir ilgisinin olmadığını belirterek, oda üyelerini kendilerinden önceki yönetimin icraya verdiğini söyled.

A+A-

Yozgat’ın Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Üzeyir Arslan, odaya kayıtlı 250 üyenin icraya verilmesinin kendileriyle ve yönetim kuruluyla bir ilgisinin olmadığını belirterek, oda üyelerini kendilerinden önceki yönetimin icraya verdiğini söyledi.
TSO Başkanı Üzeyir Arslan düzenlediği basın toplantısında, oda seçimlerinin yapılması üzerinden yaklaşık 3 hafta geçtiğini, üç haftalık süreçte 9 meslek komitesi toplantısı, 3 yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını kaydetti. Arslan , "Bizden önceki yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın, odamıza kayıtlı yaklaşık 250 üye firmayı aidat borçlarından dolayı icraya vermiş olmaları ve icra takibatlarının başlatılmış olmasıdır. Söz konusu icra takibatları ile yönetim kurulumuzun ve meclisimizin hiçbir ilgisi yoktur." dedi.
Önceki yönetim kurulunda görev alan üyelerin aldığı karar doğrultusunda icra sürecinin halen devam ettiğini belirten Arslan, "Biz yönetime geldiğimiz gün icraya verilmiş 250 üyeyi karşımızda bulduk. Benim ve meclis üyesi arkadaşlarımın herhangi bir ilgisi olmayan bu konuya, daha önceki yönetim kurulu tarafından alınan bir karar olduğu için, hazırlıksız yakalandık. Bu konuda icraya verilen üyelerimizin odamıza olan vadesi geçmiş borçlarını ödemelerini özellikle istiyoruz." diye konuştu.
Sorgun TSO’ya müstakil bir hizmet binası yapılması için karar aldıklarını kaydeden Başkan Arslan, "Yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlarımla yaptığımız toplantılarımızda oda hizmet binası olarak alınan söz konusu dairelerin oda hizmet binası için uygun olmadığı, alınan dairelerin tekrardan satılarak, Ticaret ve Sanayi Odamıza, Sorgun ilçemize yakışır, müstakil bir hizmet binasının yapılması konusunda ortak bir karar aldık."diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.