1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ufuk Ortaokulu'ndan Pastalı Mezuniyet Kutlaması
Ufuk Ortaokulundan Pastalı Mezuniyet Kutlaması

Ufuk Ortaokulu'ndan Pastalı Mezuniyet Kutlaması

Antalya'nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ufuk Ortaokulu, öğrencilerini yaş pasta keserek uğurladı.

A+A-

Antalya'nın Alanya ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ufuk Ortaokulu, öğrencilerini yaş pasta keserek uğurladı.

Alanya Özel Ufuk Ortaokulu bahçesinde mezuniyet gecesi düzenlendi. Veli ve işadamlarının katılımıyla yapılan mezuniyet töreninde öğrenciler hazırladıkları slayt gösterileri, söyledikleri şarkı, türkü ve şiirlerle coşkulu bir gece yaşattı. Gecede öğrencilere sezon içinde eğitim, spor ve kültürel alanlarda aldıkları uluslararası başarı ödülleri dağıtıldı. Sevinç ve hüzünün birarada yaşandığı gecede öğrencilere plaketleri verildi. Yaş pastayı Okul Müdürü Emrullah Rüzgar öğrencilerle birlikte kesti.

Öğrencilere hitap eden okul müdürü Rüzgar, mezun ettikleri öğrencilerinin Türkiye'nin en güzel liselerine gittiğine dikkat çekti. Alanlılar'ın kendilerine teslim ettiği çocuklarını en iyi şekilde yetiştirdiklerini ifade eden Rüzgar, öğrencilerle sevgi, saygı, şevkat ve muhabbet duygularıyla bütünleştiklerini dile getirdi. Öğrencilerin de proje, olimpiyat, sanat, spor ve SBS'de çok büyük başarılar elde ederek kendilerini sevindirip büyük onur yaşattığını kaydeden Rüzgar, "Öğrencilerimizin bu onuru bizlere yaşatmalarında yardımcı olan velilerimize, öğretmenlerimize, fedekar personelimize ve geleceğin teminatı sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Bu yıl 133 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Özer de 3 oğlu için Ufuk Eğitim Kurumları'nı tercih ettiğini belirtti. Bu yıl 3.'ncü oğlunu mezun etmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Özer, ilköğretim çağındaki bir çocuğun birçok temel görgü, ahlak, bilgi gibi olguların her birini dolu dolu alması gereken bir çağ olduğuna dikkat çekti.

Bir insanın gelecekteki hayatını belirleyen bu olguları Ufuk Ortaokulu 3 çocuğuna da verdiğine dikkat çeken Özer, "Öğrencilere öğretilecek tek şeyin öğretim olmadığını ciddiyetle farkında olan ve çocuklarımıza eğitimi de hakkıyla veren; onlardan gerek psikolojik, gerekse manevi her türlü desteğini esirgemeyen bir eğitim anlayışı var bu Ufuk'ta. Öğrencilerin sadece biraz bilgi öğrenmiş insanlar değil; sorumluluk duyguları oturmuş, yapmaları gerekenlerin bilincinde ve en önemlisi farkındalık duyguları gelişmiş birer birey olmaları yolunda değerli hocalarımızın büyük çabalar ve fedekarlıklar gösterdiklerine şahit oldum." diye konuştu


CİHAN

Ufuk Ortaokulu'ndan pastalı mezuniyet kutlaması

Ufuk Ortaokulu'ndan pastalı mezuniyet kutlaması

Ufuk Ortaokulu'ndan pastalı mezuniyet kutlaması

Ufuk Ortaokulu'ndan pastalı mezuniyet kutlaması

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.