1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Bin Adet Fidan Dikti
Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Bin Adet Fidan Dikti

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası Bin Adet Fidan Dikti

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası, Nohutlu Tepe’ye bin adet fidan dikti. Oda Başkanı Jeoloji Mühendisi Çelebi Altuntaş, çevreciliğin yakmadan yıkmadan kamu malına zarar vermeden de yapılabileceğini göstermek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyl.

A+A-

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası, Nohutlu Tepe’ye bin adet fidan dikti. Oda Başkanı Jeoloji Mühendisi Çelebi Altuntaş, çevreciliğin yakmadan yıkmadan kamu malına zarar vermeden de yapılabileceğini göstermek adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Fidan dikimine Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Haçkalı, Oda Başkanı Çelebi Altuntaş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Altuntaş, yaptığı açıklamada aylık rutin olarak yaptıkları toplantı öncesi doğaya katkıda bulunmak amacıyla 'Bin adet ağaç dikme projesi' başlattıklarını kaydetti. Altuntaş, "Ülkemizin karışık gündeminde de toplantımızın bir anlam ifade etmesini istedik. Belediye Başkanımızın da desteğiyle 'Bin adet ağaç dikme projesi' hazırladık ve burada başlattık. Çevreciliğin yakmadan yıkmadan kamu malına zarar vermeden de yapılabileceğini göstermek istedik." dedi.

Taksim’de başlayıp Türkiye geneline sıçrayan olaylara da değinen Altuntaş, "Dünya ülkelerindeki krizler çöpten ekmek toplatacak kadar muhtaç hale düşürmüşken milletimizin alın terinden, ailesinin çocuğunun rızkından keserek verdiği vergilerle yapılan hizmetleri yakan yıkan yağmalayanları da buradan kınıyoruz. Eğer birileri bir şeylere karşıysa bunu demokratik ortamda göstermelidir. Toplumun genelinin kullandığı mallarda göstermemelidir. Kavgayla vurup kırmayla bu ülke çok değerli yıllarını kaybetmiştir. Bundan kimse bir şey kazanmamıştır ve kazanamayacaktır da. Artık dünya Türk insanının ekonomide, eğitimde, teknolojide nasıl ileri gittiğini konuşmalıdır. Ülkemizi seviyoruz, memleketimizi seviyoruz, 76 milyonun tamamını seviyoruz; yakmıyoruz yıkmıyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya bu güne kadar kimsenin gücü yetmedi, bundan sonra da yetmeyecektir." diye konuştu. CİHAN

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası bin adet fidan dikti

Yozgat Jeoloji Mühendisleri Odası bin adet fidan dikti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.