1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Zerrin Özer'in 33 kilo verme sırrı belli oldu / Sofrasından bunu eksik etmemiş!
Zerrin Özer'in 33 kilo verme sırrı belli oldu / Sofrasından bunu eksik etmemiş!

Zerrin Özer'in 33 kilo verme sırrı belli oldu / Sofrasından bunu eksik etmemiş!

Ünlü Sanatçı Zerrin Özer, kilo verme sürecinde gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine çekti. 109 kilodan 76 kiloya düşen Özer, diyet süreci ve uyguladığı yöntemlerle birçok kişinin ilgisini çekti.

A+A-

Türk Pop Müziğinin en güçlü seslerinden biri olan Zerrin Özer'in 109 kilodan 76 kiloya inmesinin arkasında yatan sır ortaya çıktı. Özer, sofrasından eksik etmediği o yiyeceği açıkladı.

Zayıflamak isteyen birçok kişi, çeşitli diyet planları uygularken bu uğurda özellikle sosyal medyada satılan ve içeriği oldukça riskli olan çaylardan tüketiyor. Sağlığını hiçe sayan bu kişilerin yanında bazı bilinçli vatandaşlar ise bu oyuna gelmiyor.

Bu durumda sağlıklı bir şekilde kilo veren ünlüler de dikkat çekti. Diyet sayesinde sağlıklı bir şekilde 33 kilo verdiğini açıklayan Zerrin Özer, kilo verme sırlarından bahsetti.

Özer, yaptığı diyetten sıkılmamak için listede çeşitli değişiklikler yaptığını belirterek bazı zamanlarda buğday veya çavdar ekmeği tükettiğini ifade etti. Yiyecekleri çeşitlendirerek tüketmeye başladığını vurguladı.

Ağırlıklı olarak sebze, bol yeşillik, az yağlı protein ve bakliyat tükettiğinin altını çizen Özer, bazı sabahlar ise müsli, yoğurt veya yağsız sütle kahvaltı yaptığını belirtti. Listeye harfiyen uysa da, damak zevkine göre çeşitlendirerek diyet sürecinin keyifli geçmesini sağladığını ifade etti..

GÜNDE 4 BARDAK YEŞİL ÇAY İÇTİ!

Diyet yapanların en çok ihtiyaç duyduğu öğün, küçük atıştırmalıklardan oluşur. Atıştırmalık olarak kuru kayısı tüketmeyi ihmal etmeyen Özer, günde 4 bardak yeşil çay içmeyi ihmal etmediğini belirtti. Bunun yanı sıra, zerdeçal, zencefil, keten tohumu ve tarçını yiyeceklerine dahil ettiğinin altını çizdi.

DÜZENLİ SPOR YAPTI

Planlı bir şekilde yemek yiyen Zerrin Özer, hoca eşliğinde her gün spor çalışmaları yaptı. Bunun yanı sıra kilo ölçümüne göre yönlendirilerek koşu bandı ve spor aletlerini de kullanmaya başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.